Adatbázisok

Dunakeszi Anno (Anno)

A Dunakeszi Anno Adatbázisban elősorban apró érdekességek olvashatók városunk történetéről. Jelenleg 33 cikk szerepel az adatbázisban.

Dunakeszi Helytörténeti Szemle Adatbázisa (DHSZA)

A Dunakeszi Helytörténeti Szemle Adatbázisában a lap cikkei olvashatók. Jelenleg 202 cikk szerepel az adatbázisban.

Dunakeszi Ki Kicsoda Adatbázis (DKKA)

A Dunakeszi Ki Kicsoda Adatbázisban Dunakeszi jeles személyiségei szerepelnek. Az adatbázis Preysing Frigyes gyűjtőmunkájának eredménye. Jelenleg 146 személy szerepel az adatbázisban.

Helytörténeti Fényképek Adatbázisa (HFA)

A Helytörténeti Fényképek Adatbázisában Dunakeszin, ill. Alagon készült fotók digitális másolatai találhatóak. Jelenleg 2031 kép szerepel az adatbázisban.

Kistérségi Alkotók Adatbázisa (KAA)

A Kistérségi Alkotók Adatbázisában Dunakeszin, Gödön, Fóton és Mogyoródon élő művészek, alkotók találhatóak. Jelenleg 105 személy szerepel az adatbázisban.

Kistérségi Emléktáblák Adatbázisa (KEA)

A Kistérségi Emléktáblák Adatbázisában Dunakeszin, Gödön, Fóton és Mogyoródon kihelyezett emléktáblák találhatóak. Jelenleg 136 emléktábla szerepel az adatbázisban.

Kistérségi Kiállítóhelyek Adatbázisa (KKA)

A Kistérségi Kiállítóhelyek Adatbázisában Dunakeszi, Göd, Fót és Mogyoród kiállítóhelyei találhatóak. Jelenleg 15 kiállítóhely szerepel az adatbázisban.

Kistérségi Szobrok Adatbázisa (KSZA)

A Kistérségi Szobrok Adatbázisában Dunakeszi, Göd, Fót és Mogyoród köztéri szobrai találhatóak. Jelenleg 90 szobor szerepel az adatbázisban.

Sajtóadatbázis (Sajtó)

A Sajtóadatbázisban a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtárról, ill. elődszervezetieről szóló cikkek találhatóak. Jelenleg 147 cikk szerepel az adatbázisban.

Videók

A Videók adatbázisában a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtárral kapcsolatos filmek találhatóak. Jelenleg 22 videó szerepel az adatbázisban.